На «Азовсталі» загинув 28-річний медик з Львівщини Іван Штокало

3573 0
Іван Штокало допомагав українським бійцям на заводі в Маріуполі.
Фото: Facebook/Marie Pk-Mk

Фото: Facebook/Marie Pk-Mk

На заводі «Азовсталь», який перебуває під постійними обстрілами російських окупантів, загинув молодий медик із Золочівщини Іван Штокало, який рятував українських захисників у Маріуполі. Про це у Facebook повідомила золочів’янка Marie Pk-Mk.

Читайте також: У Маріуполі загинули 25 тисяч людей, – «Азов»

«Страшна звістка з війни не оминула Поморяни... Іван Штокало, медик, Азовсталь. Прийми, Господи, його душу в Царство Небесне!», – йдеться у повідомленні.

Іван народився 3 липня 1993 року у селі Поморяни Золочівського району. Навчався у Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького.

Нагадаємо, у Маріуполі загинула психологиня полку «Азов» та мама військового Наталія Луговська. Також у бою за Маріуполь загинув один з лідерів львівських футбольних фанатів Богдан Кріль.

Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!