На Бахмутському напрямку ворог відійшов, іще на двох – тривають бої

892 0
В акваторіях Чорного та Азовського морів на бойовому чергуванні перебувають 3 носії крилатих ракет морського базування типу «Калібр».
Фото: ВВС

Фото: ВВС

На 177 добу героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню тривають бої на напрямку Покровське – Бахмутське. Також росіяни ведуть штурмові дії в напрямку Лозове – Первомайське, бойові дії тривають. Про це повідомили у зведенні Генштабу ЗСУ станом на ранок 19 серпня.

Коротко по інших напрямках:

  • На Волинському, Поліському та Сіверському напрямках – без змін. Ворог обстріляв із артилерії населений пункт Павлівка Сумської області.
  • На Харківському – противник обстрілював із танків, ствольної та реактивної артилерії в районах населених пунктів Харків, Чугуїв, Золочів, Протопопівка, Соснівка, Коробочкине, Шестакове, Мілова, Дуванка, Гусарівка та Прудянка.Завдав ударів з літаків і вертольотів біля Явірського, Старого Салтова, Леб’яжого та Залимана.
  • На Слов’янському напрямку здійснював вогневе ураження із артилерії різних типів в районах  неподалік Дібрівного, Довгенького, Вірнопілля, Сулигівки, Чепіля, Мазанівки та Богородичного. Ворог намагався вести штурмові дії на напрямках Барабашівка – Карнаухівка, Сулигівка – Дібрівне, Сулигівка – Нова Дмитрівка.
  • На Краматорському – зафіксували обстріли неподалік Сіверська, Роздолівки, Григорівки, Сидорового та Пришиба.
  • На Бахмутському напрямку вогневий вплив із танків, ствольної та реактивної артилерії відзначено в районах населених пунктів Бахмут, Соледар, Берестове, Веселе, Зайцеве, Яковлівка, Кодема, Спірне, Івано-Дарʼївка, Білогорівка та Залізне. Окупанти завдали ударів літаками штурмової авіації у районі Соледара. Противник вів наступальні бої у напрямках Спірне – Виїмка, Стряпівка – Соледар, Володимирівка – Соледар, Клинове – Бахмут, Вершина – Кодема. На зазначених напрямках підрозділи противника успіху не мали та відійшли.
  • На Авдіївському – зафіксували артилерійські обстріли біля Авдіївки, Мар’їнки, Красногорівки, Пісків, Опитного, Первомайського, Невельського, Новобахмутівки та Нетайлового. Ворог завдав авіаударів неподалік Мар’їнки, Новомихайлівки та Павлівки.
  • На Новопавлівському напрямку зазнали вогневого впливу райони населених пунктів Павлівка, Володимирівка, Велика Новосілка, Вугледар, Новомихайлівка, Пречистівка та Золота Нива.
  • На Запорізькому – ворог задіяв для ураження танки та артилерію поблизу Шевченко, Чарівного, Преображенки, Залізничного, Гуляйполя, Новосілки, Степового, Времівки та Дорожнянки.
  • На Південнобузькому напрямку ворог продовжив обстріли наших позицій із танків, ствольної та реактивної артилерії вздовж лінії бойового зіткнення. Завдав авіаудару в районі населеного пункту Миколаївське.

 

В акваторіях Чорного та Азовського морів на бойовому чергуванні перебувають три носії крилатих ракет морського базування типу «Калібр».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!