На вулиці Бандери деякі трамваї змінять маршрут через демонтаж підпірної стінки. Схема

1516 0
Виконати всі роботи та відновити рух за звичними маршрутами планують до 15 жовтня цього року.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Від завтра, 25 серпня, у Львові розпочнуть демонтаж аварійної підпірної стінки на вул. Бандери – перехресті з вулицями Дорошенка та Генерала Чупринки. Так, маршрут частково змінять трамваї №1 та №2. Про це повідомили у Львівській міськраді. 

«Підпірна стінка перебуває в незадовільному стані та є небезпечною, оскільки може обвалитися в будь-яку мить, особлива загроза – в період сильних злив. Натомість тут облаштують земляний відкос та громадський простір з новими зеленими насадженнями», – йдеться у повідомленні. 

На час робіт одна смуга вул. Бандери вздовж стінки буде закрита для руху. На другій смузі для автотранспорту організують двосторонній рух. Відтак, громадський автотранспорт, який тут курсує, працюватиме без змін.

А трамваї №1 та №2, на час демонтажу, оминатимуть це перехрестя в напрямку з центру міста. В напрямку до центру міста «одиничка» та «двійка» курсуватимуть за звичними маршрутами.  

Додамо, що з 25 серпня трамваї маршруту №1 з Погулянки на залізничний вокзал курсуватимуть по вул. Підвальній  вул. Городоцькій. А у зворотному напрямку – за звичним маршрутом: по вул. Бандери – вул. Дорошенка. Перший рейс з залізничного вокзалу – о 6:24, останній – 21:11. З Погулянки перший рейс – о 6.40,  останній – о 21.50.

Тимчасова схема трамвайного маршруту №1

На час робіт трамваї №2 із вул. Пасічної на вул. Коновальця їхатимуть по вул. Франка – вул. Вітовського – вул. Нечуй-Левицького. У зворотному напрямку курсуватиме за звичним маршрутом. Перший рейс з вул.Пасічної – о 6.30, останній – о  21.12. З вул. Коновальця перший рейс о 6.41, останній – о 21:50.

Тимчасова схема трамвайного маршруту №2


Нагадаємо, що вулицю Бандери у Львові відреконструювали за понад 200 мільйонів гривень і відкрили наприкінці 2021-го. Цього року тут завершують деякі додаткові роботи, зокрема із облаштування пересадкового хабу. Більше про те, як тепер виглядає вулиця як тепер виглядає вулиця, читайте тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!