На бігові доріжки для стадіону «Скіф» у Львові цього року виділять понад 9 млн гривень

1847 0
Реконструйований стадіон з новими біговими доріжками буде відповідати всім нормам для міжнародних легкоатлетичних змагань.
фото: Юрій холод

фото: Юрій холод

До кінця року на львівському стадіоні «Скіф», що на Черемшини, 17, відремонтують бігові доріжки Про це повідомляє заступник голови ЛОДА Юрій Холод.

Читайте також: На дорозі Трускавець – Стебник утворилося провалля

Цього року для об’єкту передбачили 9 мільйонів 149 тисяч гривень. Із них 6 мільйонів має надати Державний фонд регіонального розвитку, а 3 мільйони 149 тисяч гривень – з бюджету області.

За ці кошти виконавець робіт ТзОВ «ХоСаРо» збудує сектори для стрибків, метань ядра та дисків, сектори для бігу. А також покриє бігові доріжки та нанесе розмітку.

Реконструйований стадіон з новими біговими доріжками, за словами Юрія Холода, буде відповідати всім нормам для міжнародних легкоатлетичних змагань. Зокрема, чемпіонатів Європи серед спортсменів молодших вікових груп.

Додамо, що бігові доріжки – лише частина робіт, які тривають на навчально-спортивному комплексі «Скіф» вже кілька років. Бігові сектори почали реконструювати 2018 року. Загальна кошторисна вартість проєкту – понад 13 мільйонів 245 тисяч гривень. Переможцем тендеру на суму 12 мільйонів 874 тисяч гривень стало ТзОВ «ХоСаРо».

На сьогодні в основі доріжок облаштували систему каналізації та водовідведення, залили верхній шар покриття із дрібнозернистої асфальтобетонної суміші.

Читайте також: Криза торкнеться кожного львів'янина. Скільки Львів може втратити на туристах через карантин

Нагадаємо, що реконструкція стадіону Львівського державного університету фізичної культури по вул. Черемшини, 17, відбувається в межах національної програми «Велике будівництво», що стартувала цього року. Ремонтувати стадіон почали ще у 2018 році.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!