На благодійному аукціоні УКУ зібрали близько 1,5 мільйони гривень

1453 0
Меценати задекларували близько 70 стипендій та по 20 тисяч доларів на будівництво нового колегіуму.
Фото: Український Католицький Університет

Фото: Український Католицький Університет

На території Українського католицького університету відбувся благодійний фольк-баль «Перелаз». Цього року задекларували 67 стипендій для студентів та 3 для викладачів. Про це повідомили на сторінці УКУ у Фейсбук.

Читайте також: Порошенко пожертвував на УКУ 100 тисяч доларів

«Близько півтори мільйони гривень на підтримку талановитих студентів УКУ під час благодійного мистецького аукціону зібрали на фольк-балі «Перелаз». На знак вдячності нашим жертводавцям університет іменує одну з кімнат у просторі нового Колегіуму ІІ іменем Львівських друзів УКУ», – пишуть на сторінці УКУ.

Крім того, на будівництво нового Колегіуму УКУ благодійники виділили 20 тисяч доларів. Меценатами стали засновник та керівник української ІТ-компанії «N-iX» Андрій Павлів та засновник компанії «Просто добрий хліб» Андрій Гудзоватий.

Меценати також виділили 5 тисяч доларів на розбудову університетського храму Святої Софії Премудрості Божої.

Читайте також: У Львові з'явилася площа Святої Софії

«Перелаз» – це благодійний фольк-бальк, який щорічно відбувається в УКУ у Львові вже 14 рік поспіль. На заході збираються підприємці з Львівщини та всього світу, щоб фінансово підтримати студентів з малозабезпечених сімей та університет.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!