На благодійному концерті для центру «Джерело» було зібрано 170 тис. грн

1969 0
У суботу, 3 жовтня, вперше на великій сцені театру ім. Марії Заньковецької відбувся благодійний концерт «ROCK-H та ДРУЗІ дітям «Джерела». Закарпатський рок-гурт «ROCK-H» разом з іншими відомими виконавцями – Олександром Божиком, Віктором Винником, Олесею Киричук та Іваном Пилипцем виступали на підтримку Навчально-реабілітаційного центру «Джерело». Усі зібрані кошти від продажу квитків будуть використані на забезпечення щоденних програм для дітей та молоді з особливими потребами Навчально-реабілітаційного центру «Джерело».
Фото: facebook.com

Фото: facebook.com

Родзинкою заходу став годинний виступ «Рокаш-Оркестру». Це музичний колектив, що об'єднав переможців телешоу «Загудеме в'єдно». Разом з цим музичним колективом на сцені виступив лідер рок-гурту «Мері» Віктор Винник та скрипаль-віртуоз Олександр Божик.

Друга частина благодійного концерту розпочалася з виходу на сцену традиційного складу гурту «ROCK-H». До них доєднались Олеся Киричук та Іван Пилипець, які виконали кілька пісень разом з закарпатським гуртом.

Читайте також: Перше вересня у Львові по-особливому. Фото

Благодійний концерт завершився піснею «Гості», яку спільно заспівали учасники гурту «ROCK-H» з дітьми «Джерела».

Концерт був завершальним заходом VIII Екуменічного соціального тижня «Освіта задля змін: духовність та інновації».

Кошти в сумі 170 тис. грн, які були отримані від проведення концерту, підуть на щоденні потреби перебування у центрі «Джерело» – харчування та реабілітацію дітей, які там виховуються. НРЦ «Джерело» був заснований в 1993 році, з ініціативи батьків дітей з особливими потребами та волонтерів з Канади. За 21 рік роботи Центру допомогу отримало близько 5 000 дітей та молоді, віком від кількох тижнів до 35 років. Сьогодні у центрі щодня займається 150 вихованців та 100 родин в місяць отримують консультаційний супровід і реабілітаційні послуги. Центр «Джерело» частково фінансується з комунального бюджету міста Львова (30%) та здебільшого з благодійних надходжень щирих милосердних людей (70%).

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!