На борту МАУ діятимуть нові карантинні правила

1666 0
Нові правила діятимуть із 12 жовтня.
фото: аеропорт "Львів"

фото: аеропорт "Львів"

З 12 жовтня авіакомпанія МАУ оновлює заходи безпеки. Тепер захисні маски обов'язкові для всіх пасажирів від 6-ти років, а застосування респіраторів з клапаном видиху заборонили. Про це повідомляє пресслужба компанії.

Читайте також: «Львівський аеропорт оприлюднив відновлення авіанапрямків зі Львова

«Захисні маски дозволили не використовувати, якщо пасажир має труднощі з диханням, не пов’язані з Covid-19. У такому випадку під час реєстрації або посадки на борт, необхідно надати довідку від лікаря, а також негативний результат ПЛР-тесту на Covid-19», – йдеться в повідомленні.

Респіратор із клапаном видиху заборонили через те, що через клапан видиху на респіраторі виділяється біологічний матеріал.

Детальніше про всі заходи безпеки компанії читайте тут.

Читайте також: У Львівському аеропорту почали робити ПЛР-тести на коронавірус

Нагадаємо, що міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького оновив підбірку відновлення авіаційних напрямків зі Львова на жовтень та на період зимової навігації. Летіти у час карантину можуть лише окремі категорії громадян.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!