На будівництво об'єктів на Львівщині розділили 217 млн грн. Перелік

1170 0
Уперше Програму соціально-економічного та культурного розвитку області на 2021 – 2023 роки ухвалили на три роки.
фото: ілюстративне/з відкритих джерел

фото: ілюстративне/з відкритих джерел

Львівська обласна рада погодила Програму соціально-економічного та культурного розвитку області на 2021 – 2023 роки. Уперше її ухвалили як середньострокову – на три роки, у минулих періодах це був щорічний документ.

Складовою документа є Програма капітального будівництва об’єктів соціально-культурного та житлово-комунального призначення, яка реалізовуватиметься за рахунок коштів бюджету розвитку обласного бюджету на 2021 рік. Перелік об’єктів налічує 119 пунктів, з яких 70 заплановали завершити в поточному році.

Читайте також: У Львові виконком погодив «розширення» готелю на вулиці Городоцькій

Загалом на реалізацію Програми капітального будівництва планують скерувати 217 млн грн, з яких 7,9 млн грн – співфінансування проєктів ДФРР.

У розрізі галузей фінансовий ресурс розподілять на:

  • охорону здоров’я – 70 млн грн;
  • освіту – 69,2 млн грн;
  • житлово-комунальне господарство – 25,5 млн грн;
  • інше – 22,3 млн грн;
  • культуру – 18,2 млн грн;
  • спорт – 8,8 млн грн;
  • адміністративні послуги – 3 млн грн.

 

Найбільше цього року скерували на влаштування відділень трансплантації кісткового мозку з придбанням спеціального обладнання КНП ЛОР «Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр» (23 млн грн); добудову терапевтичного корпусу на 50 ліжок до існуючих корпусів Городоцької ЦРЛ – 16 млн грн та завершення реконструкції приймального відділення КП «Центральна міська лікарня Червоноградської міської ради – 11,7 млн грн.

Читайте також: Промислову зону «Сигнівка» у Львові забудують адмінбудівлями і складами

Ознайомитися з переліком Програми капітального будівництва об’єктів соціально-культурного та житлово-комунального призначення на 2021 рік можна за посиланням.

Додамо, що фінансування у межах Програми соціально-економічного та культурного розвитку Львівської області у 2021 – 2023 роках відбуватиметься за рахунок бюджетних коштів, кредитних ресурсів, власних коштів господарюючих суб’єктів, грантів, благодійної, гуманітарної, спонсорської допомоги тощо.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!