На будівництво школи в районі Під Голоском оголосять архітектурний конкурс

2281 0
Йдеться про будівництво школи та садочка, що мають обслуговувати весь район.
Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

Найкращий проект школи для району Під Голосоком у Львові обиратимуть на Всеукраїнському архітектурному конкурсі. Відповідне рішення сьогодні, 31 липня, підтримав виконком ЛМР.

Організувати конкурс має міське управління архітектури та урбаністики. Йдеться про будівництво школи та садочка, що мають обслуговувати весь район.

Читайте також: Як у Львові перепланують район Під Голоском

Нагадаємо, район Під Голоском у Львові перепланують. Тут хочуть об'єднати дитсадки з початковими школами. Також для зменшення площі забудови в управлінні хочуть скоротити кількість ділянок, виставлених чи передбачених на аукціон.Так само у районі планують суттєво збільшити озеленення – до 20 гектарів.

Зазначимо, що у районі має бути 7 закладів дошкільної освіти, а також 3 школи, розраховані на 1700 учнів. Одну з шкіл збудують на місці інкубаторної підстанції, де раніше хотіли будувати багатоповерхівку.

Нагадаємо, місто призупинило видачу містобудівних умов та обмежень на нове будівництво у тому мікрорайоні, доки не будуть забезпечені належні об'єкти інфраструктури.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!