На будівництво велодоріжок у Львові за минулий рік витратили 3,5 млн гривень

1766 0
Загалом у 2017 у Львові проклали 7,8 км велошляху.

На будівництво велодоріжок у різних районах Львова за минулий рік витратили 3,5 млн гривень. Про це повідомила Ірина Маруняк під час річного звіту департаменту житлового господарства та інфраструктури, інформує прес-служба ЛМР.

«У межах реалізації "Програми першої стадії розвитку велосипедної мережі та супровідної інфраструктури у Львові у 2011-2019 роках" планується збудувати 268 км велосипедних доріжок. Із 2011 року по 2016 рік у місті влаштовано близько 95 км велосипедних доріжок», – сказала Ірина Маруняк.

Читайте також: Олег Шмід про плани Львова будувати нові велодоріжки

Нагадаємо, за минулий рік у Львові облаштували 7,8 км велодоріжок. Зокрема, від вулиці Варшавської до смт Брюховичі (5,5 км), на вулиці Городоцькій (від Чернівецької до Ряшівської – 1,5 км), на вулиці Сихівській (від проспекту Червоної Калини до вулиці Кавалерідзе – 0,8 км). 

У цьому році планують побудувати велодоріжки на Княгині Ольги та Чорновола, що дасть змогу продовжити мережу до 120 км та сполучити велосипедну трасу від Брюховичів до центру міста. У проектах реконструкції вулиць Богдана Хмельницького, Мазепи та Грінченка також передбачені велодоріжки. Окрім того, планують продовжити будівництво велотраси на Сихівській.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!