На будинку біля «Магнусу» ліквідували частину ліпнини, яка могла обвалитися

1086 0
Комунальники усували з фасаду будинку елементи, які могли б обвалитися.
Фото: Еспресо Захід

Фото: Еспресо Захід

На фасаді будинку на вул. Городоцькій, 12 обвалюється ліпнина після ремонту піддашшя. Рештки лежать просто на хіднику, однак територія, де триває ремонт, не обгороджена. Мешканці, побачивши залишки на асфальті біля будинку, звернулися на Гарячу лінію.

Керівник Галицької РДА Андрій Зозуля каже, що на будинку немає обвалу брил. На місці працювали комунальники, які якраз забирали елементи, що могли впасти на голови перехожим.

«На початку вулиці Городоцької ЛКП забирає елементи, які загрожують падінням з фасаду. Очевидно, звернення було на Гарячу лінію, бо хтось побачив на асфальті залишки, які впали на хідник. Насправді там комунальники ліквідовують загрозу падіння тих частин фасаду, які відшарувалися», – коментує він.

Кожен будинок в місті має свого управителя, яким ним опікується, відтак, спостерігає за станом будинку. Андрій Зозуля додає, що у разі виникнення ситуації, коли на будинку може відпасти частина ліпнини на фасаді, управляюча компанія має здійснювати ремонт, якщо мешканці готові оплачувати ці роботи. Якщо ж не готові, то управитель повинен хоча б усунути загрозу падіння. 

Юлія Осим

Фото Еспресо Захід


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!