На час Leopolis Jazz Fest три трамвайні маршрути у Львові їздитимуть довше

1282 0
Фестиваль триватиме з 24 по 28 червня.
Фото: Адміністратор 1580_Львів

Фото: Адміністратор 1580_Львів

У Львові на час проведення фестивалю Leopolis Jazz Fest упродовж 25-28 червня продовжать роботу трамваїв № 3, 8, 9 до 00.40. Про це повідомили у ЛКП «Львівелектротранс».

Читайте також: Сьогодні у Львові стартує Leopolis Jazz Fest. Програма, умови, локації та ціни

Сьогодні у Львові стартує перша велика концертна подія, яка пройде в Україні з початку пандемії, – Leopolis Jazz Fest. Почути джазову музику цього року можна буде вже з 24 і по 28 червня. Зважаючи на епідемію, фестиваль пройде з дотриманням всіх карантинних умов. Кількість гостей у партері та пікнікових зонах зменшать удвічі. Для гостей фестивалю впровадять масове тестування, а у пікнікові зони вхід організують за попередньою реєстрацією за символічну вартість для контролю кількості людей.

Концерти відбудуться на трьох сценах: на площі Ринок, у подвір’ї палацу Потоцьких та на сцені імені Едді Рознера у Парку культури. Про особливості цьогорічного джазового фестивалю читайте в інтерв'ю з арт-директором Leopolis Jazz Fest Олексієм Коганом.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!