На ремонт закривають частину вулиці Городоцької. На деяких маршрутах діятиме пересадковий квиток

1688 0
Автобусний квиток, придбаний у водія автобуса, матиме спеціальну позначку та буде дійсний, за умови компастування, у трамвайних маршрутах.
ФОТО: GOOGLE.COM/MAPS

ФОТО: GOOGLE.COM/MAPS

Через реконструкцію вулиці Бандери сьогодні, 13 жовтня, з 23.00 та упродовж місяця буде перекрито перехрестя з вул. Городоцькою від вул. Тобілевича до пл. Кропивницького. Відтак, курсуватимуть експрес-маршрути, у деяких з них діятиме пересадковий квиток. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Зокрема, на час ремонту з Залізничного вокзалу до церкви Анни (вул. Захисників України) та у зворотному напрямку з 06.30 по 23.00 кожних 30 хвилин курсуватиме експрес-маршрут. 

Читайте також: У четвер у Львові закриють перехрестя Бандери – Городоцька. Як курсуватиме транспорт

Курсуватимуть також трамваї №1, 4, 6. У них та експрес-маршруті діятиме пересадковий квиток. Автобусний квиток, придбаний у водія автобуса, матиме спеціальну позначку та буде дійсний, за умови компастування, у трамвайних маршрутах.

«Відповідно, з трамвайним квитком можна буде пересісти у шатл-бас, не оплачуючи додатково. При посадці у автобус водії вилучатимуть такі трамвайні квитки. Пасажирам, які мають картки на проїзд в електротранспорті, достатньо буде пред’явити їх водію автобуса», – каже начальник управління транспорту ЛМР Орест Олеськів.

Читайте також: У Львові показали, яким буде перший транспортний хаб на вулиці Бандери. Візуалізація

Додамо, що автобусні маршрути № 6А, 7, 15, 20, 25,  29, 31, 34, 41, 43, 51, 52 та експрес-маршрут «Аеропорт – церква св. Анни» у напрямку до центральної частини міста курсуватимуть по вул. Городоцька – вул. Тобілевича – вул. Федьковича - вул. Шептицького – пл. Кропивницького – вул. Городоцька – і далі за маршрутом. У напрямі до Залізничного вокзалу автобусні маршрути тимчасово здійснюватимуть об’їзд вул. Городоцької по вул. Короткій – і далі за маршрутом.

Нагадаємо, що на перехресті з вул. Городоцькою від вул. Тобілевича до пл. Кропивницького проводитимуть роботи із облаштування трамвайної інфраструктури, зокрема змінять радіус поворотів трамваїв. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!