На час спеки на Львівщині обмежуватимуть рух вантажівок

1529 0
Правоохоронці скеровуватимуть водіїв великовагових автомобілів на спеціальні майданчики для тимчасового відстою.
Фото: director.by

Фото: director.by

На період спеки у Львівській області обмежуватимуть рух великогабаритного транспорту на дорогах. Про це повідомляють у відділі комунікації ГУ Нацполіції Львівщини.

Обмеження спрямовані на збереження дорожнього покриття і діятимуть лише за певних умов на автотрасах загального користування.

Обмеження стосується транспортних засобів вагою понад 24 тонни і навантаженням на вісь у 7 тонн, які курсують автодорогами при температурі вище 28 градусів. Однак заборона не стосується транспортних перевезень вантажів, що швидко псуються, живих тварин та птиці, або ж тих, що використовуються під час ліквідації наслідків стихійних явищ чи надзвичайних ситуацій.

Працівники поліції скеровуватимуть водіїв великовагових автомобілів, які підпадають під обмеження, на спеціальні майданчики для тимчасового відстою.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!