На час Великодніх свят усі храми Львова будуть закриті

4637 0
Мешканці можуть долучитися до богослужінь за допомогою онлайн-трансляцій.
ілюстративне фото

ілюстративне фото

На час Великодніх свят усі храми Львова будуть закриті, а парки й сквери додатково патрулюватиме Нацгвардія. Про це в ефірі hromadske заявив міський голова Львова Андрій Садовий.

Як уточнив у коментарі Tvoemisto.tv капелан ЛМР, речник Львівської архиєпархії УГКЦ, отець Павло Дроздяк, у храмах будуть отці, а мешканці можуть долучитися до богослужінь за допомогою онлайн-трансляцій.

Читайте також: Молитва долає всі віддалі. Владика Володимир Груца про освячення пасок і сповідь онлайн

Нагадаємо, як повідомляв раніше міський голова Андрій Садовий, інформація про комендантську годину та будь-які інші додаткові обмеження – фейкова. Місто живе в режимі карантину: на вулицю варто виходити лише при необхідності і обов’язково у масці. Магазини, аптеки та інші заклади працюватимуть в режимі карантину, як це було протягом останнього місяця.

Додамо, що цього тижня, 12 квітня, в Україні відзначатимуть Вербну неділю. За традицією, віряни приносять до храмів гілочки верби та під час богослужіння освячують їх. Однак у період карантину українців просять залишатися вдома та слухати богослужіння онлайн.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!