Політична реклама

На час Євро-2012 ресторани Львова працюватимуть цілодобово

1018 0
У дні проведення матчів Євро-2012 у Львові (9, 13 та 17 червня) та у наступні дні заклади ресторанного господарства мають працювати у цілодобовому або продовженому режимі. Такою є одна з базових вимог до стандартів роботи закладів харчування під час футбольного чемпіонату. Про це йдеться у рішенні виконкому Львівської міської ради від 4 травня 2012-го "Про деякі питання функціонування міста під час підготовки та проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу".

Серед інших вимог, зокрема, наявність меню трьома мовами -- українською, англійською та німецькою, володіння персоналом англійською мовою на середньому рівні (адміністратором та хоча б одним офіціантом на зміні). Закладам харчування рекомендують мати фан-меню, надавати послугу "Візьми їжу із собою", забезпечити для відвідувачів вільний доступ в Інтернет. Туалети для всіх відвідувачів мають бути безкоштовними. Окрім того, серед вимог -- наявність у закладах карт міста, зокрема центральної частини, наявність схем руху громадського транспорту та дотримання адекватної цінової політики, повідомляє Експрес.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!