Політична реклама

На час Євро-2012 у Львові працюватимуть евакуатори

1025 0
Список вулиць у Львові, на яких у дні проведення матчів буде заборонено паркування транспортних засобів, уже відомий. Туди входять також і спеціально відведені та обладнані майданчики для паркування. Про це повідомила Львівська міська рада.

Евакуатори чергуватимуть біля університету та стадіону. Вони перевозитимуть автомобілі, які ускладнюватимуть проїзд громадського транспорту. Однак штрафні санкції до власників цих машин застосовувати не будуть.

"Біля університету та стадіону чергуватимуть евакуатори. Вони будуть переміщувати автомобілі, що заважають проїзду громадського транспорту. Проте штрафні санкції щодо власників цих машин застосовувати не будуть.

У європейців, які приїдуть на Євро-2012 у Львів, психологія міського жителя розвинулась набагато більше, ніж у нас. Вони розцінюють місто як територію для пішохода, велосипедиста та громадського транспорту, а не для авто. Можливо, це – шанс для нас переламати свою психологію. Адже ми робимо ці справи не для Євро-2012, а для Львова", - зазначив заступник начальника управління транспорту та зв’язку Львівської міськради Андрій Білоус.

У дні матчів – 9, 13 та 17 червня – паркування буде заборонене на 51 вулиці у центральній частині міста. Це вулиці: Гнатюка, Братів Рогатинців, Валова, Винниченка, Вірменська, Волошина, Вороного, Гавришкевича, Герцена, Гонти, Друкарська, Дудаєва, Жижки, Кн. Романа, Ковжуна, Костомарова, Костюшка, Краківська, Крушельницької, Лепкого, Лесі Українки, Леся Курбаса, Листопадового Чину, Мартовича, Менцинського, Нижанківського, Низький Замок, Поповича, Саксаганського, Сербська, Січових Стрільців, Словацького, Ставропігійська, Староєврейська, Стефаника, Стрийська, Театральна, Тиктора, Університетська, Федорова, Франка (від Зеленої до пл. Соборної), Фредра, Фурманська, Чайковського, Шота Руставелі, Катедральна, пл. Митна, пл. Міцкевича, пл. Петрушевича, пл. Соборна, пр. Шевченка.

Нагадаємо, до Євро-2012 від паркування звільнили полощу Двірцеву.

Заборонена стоянка і паркування приватного транспорту біля залізничного вокзалу. Авто можна залишити на платній стоянці Львівської залізниці.

Джерело: varianty.net

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!