Політична реклама

На час ЄВРО у центрі Львова обмежать рух транспорту. СХЕМА

2464 0
Під час чемпіонату Європи з футболу 2012 в центральній частині Львова буде створена пішохідна зона та, відповідно, обмежений рух транспорту. Пішохідна зона обмежуватиметься просп. Свободи, вул. Торгова, вул. Гавришкевича, вул. Підвальна, вул. Валова, пл. Галицька, та діятиме з 28 травня до 5 липня. Окрім того, тільки у дні матчів УЄФА ЄВРО 2012 – 9, 13 та 17 червня – рух транспорту буде обмежений також в межах, так званого, малого автотранспортного кільця - повідомили "Твоє місто" у медіа-центрі "Львів 2012"

«Наше завдання – забезпечити у Львові комфортне перебування всіх відвідувачів міста: не тільки іноземних, але й наших громадян, - під час проведення матчів та залишити після відвідин Львова найкращі враження. Зрозуміло, що люди, які працюють чи проживають в центральній частині міста повинні мати постійний доступ до свого місця роботи або домівки. З іншого боку, необхідно також забезпечити для вболівальників безперешкодний доступ до фан-зони. Тому в’їзд у центральну частину міста буде дозволено лише тим транспортним засобам, які отримали акредитацію. Пропуски отримають спеціальний та електротранспорт, а також мешканці Львова, які проживають або працюють в центрі міста», - розповіли в департаменті «ЄВРО 2012» ЛМР.

Перепустки видаватимуться до кінця травня цього року. Зразок заяви для отримання перепустки та схеми з обмеженням руху транспорту знаходяться на сайті Приймаючого міста Львів www.uefaeuro2012.lviv.ua в розділі «Львів’янину».

Підставою для отримання перепустки для мешканців є документ, який підтверджує проживання людини на вулиці, яка буде закритою. Для підприємств – це адреса закладу.

Нагадаємо, мешканці, які проживають у межах території, прилеглої до стадіону «Арена Львів», також можуть отримати перепустку на заїзд у транспортний периметр у дні матчів.

Телефон для довідок – 254-60-30, департамент «ЄВРО-2012» ЛМР.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!