На честь львівської спортсменки виготовили ексклюзивні поштові марки

1518 0
Унікальні поштові марки випустили на честь львівської лучниці Вероніки Марченко.
фото: zimbio.com

фото: zimbio.com

19-го квітня під час церемонії відзначення найкращого спортсмена Львівщини, що її традиційно проводить відділення Національного Олімпійського Комітету України у Львівській області, лауреатка березня 2017-го року – лучниця Вероніка Марченко – отримала ексклюзивний подарунок, інформує прес-служба відділення НОК Львівщини.

Читайте також: У Львові відреставрують Шевченківський гай

З ініціативи голови обласного віддділення НОК Юрія Турянського, на честь львівської спортсменки «Укрпошта» виготовила особливий блок поштових марок. У такий спосіб відділення НОК Львівщини вперше відзначило досягнення спортсменів області.

Нагадаємо, у березні Вероніка Марченко стала чемпіонкою Європи зі стрільби з лука в індивідуальному заліку. У складі жіночої збірної львів’янка допомогла українській команді вибороти «бронзу».

Опублікувала Марічка Мишок
фото: прес-служба відділення НОК Львівщини


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!