Політична реклама

На чорирьох львівських вулицях лагодять водопровід

1466 0
Комунальне підприємство "Львівводоканал" продовжує роботу зі заміни аварійних водогонів та будинкових приєднань, використовуючи труби з полімерних матеріалів. Зокрема, ремонтні роботи тривають на вулицях Жовківській, Коновальця, Коперника та Пекарській.

Впродовж минулого місяця працівники водоканалу замінили аварійні ділянки водопроводів на вул. Тарнавського, Архипенка, Пастернака, Мазепи, Кавалерідзе, Вернадського, Замарстинівська, Залізняка. Про це повідомляє прес-центр міської ради.

Працівники "Львівводоканалу" фіксують збільшення кількості закупорювань каналізації. Причиною є не лише поважний вік будинкових та вуличних мереж. Часто проблема виникає внаслідок застосування сучасних миючих засобів, які у каналізаційних мережах утворюють гелеподібні сполуки, а із жиром - тверді відкладення і нашаровуються на стінках колекторів. Жителів міста також просять не плутати каналізацію і смітник. Саме побутове сміття, пляшки, білизна спричиняють аварійні ситуації у каналізаційній мережі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!