На Дегтярівському шляхопроводі у Києві обмежать рух транспорту

1385 0
Рух транспорту шляхопроводом обмежили до 31 серпня.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

На Дегтярівському шляхопроводі і під ним частково обмежили рух транспорту до 31 серпня. Про це повідомляє КК «Київавтодор», передає Київська МДА.

«На шляхопроводі працівники КП «Київавтошляхміст» розпочали протиаварійні та зміцнювальні роботи. Нині рух частково обмежено на шляхопроводі (вул. Дегтярівська) у напрямку просп. Перемоги, а також у крайніх правих смугах на вул. О. Довженка під шляхопроводом. Під час виконання робіт зона обмеження руху може змінюватись», – пояснюють у відомстві. 

Читайте також: Американський гурт заспівав у зруйнованому аеропорту в Гостомелі

Зазначимо, що цього року на Дегтярівському шляхопроводі мали розпочати масштабну реконструкцію, яку довелося відкласти через воєнний стан. Щоб не допустити аварійних ситуацій, на споруді проводять протиаварійні і зміцнювальні роботи. Враховуючи стан балок під тротуарами, їх демонтують. Це також зменшить навантаження на конструкцію споруди.

Перший етап робіт мають завершити до кінця серпня.

Нагадаємо, у четвер, 14 червня, відновлюють проїзд через міст у Демидові на Київщині, який напередодні пошкодило через детонацію вибухового пристрою через удар блискавки під час негоди.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!