На День Конституції на площі Ринок виступить ONUKA

7345 0
Виступ відомого українського електронного гурту відбудеться у межах Leopolis Jazz Fest.
Фото: прес-служба Leopolis Jazz Fest

Фото: прес-служба Leopolis Jazz Fest

28 червня на День Конституції України у межах Leopolis Jazz Fest у Львові виступить гурт ONUKA. Концерт відбуватиметься на сцені на площі Ринок. Про це інформує прес-служба джазового фестивалю.

Торік на День Конституції на Alfa Jazz Fest у Львові виступала Христина Соловій, а її концерт транслювали на офіційному youtube каналі співачки

Читайте також: На фестивалі LvivMozArt прозвучить оригінальна скрипка Моцарта

Нагадаємо, раніше стали відомими п’ять перших хедлайнерів фестивалю: американський музикант Маркус Міллер, шведський контрабасист, бас-гітарист, віолончеліст Ларс Даніельссон, британський піаніст Джеймі Каллум, італійський піаніст Стефано Боллані та американський джазовий піаніст Роберт Гласпер.

Із 2018 року «Альфа-Банк» перестав бути титульним спонсором фестивалю,  врезультаті чого фестиваль змінив назву з Alfa Jazz Fest на Leopolis Jazz Fest. Фестиваль відбудеться впродовж п’яти днів з 27 червня по 1 липня 2018.

 

Довідка

ONUKA — спільний проект відомого українського саунд-продюсера та музиканта Євгена Філатова (TheManeken) і Нати Жижченко. Музика гурту — це органічний мікс електроніки, актуальної поп-музики та української етніки. Перший сингл гурту «Look» вийшов у 2013 році й з того моменту дискографія поповнилася студійним альбомом «Onuka» (2014) та 5-трековим EP «Vidlik» (2016).

2016 року у Києві ONUKA з Національним академічним оркестром  народних інструментів (НАОНІ) представили спільну програму, з якою зібрали повні зали у найбільших містах України. У 2017 році ONUKA стала спеціальним гостем EurovisionSongContest, після чого «Vidlik» очолив електронні чарти iTunes у Британії, Австралії, Франції, Німеччині та інших країнах. 2017 рік — європейський тур, колаборація з DeepForest та численні нагороди від видань та музичних премій. У березні цього року гурт презентував свій другий повноформатний альбом «MOZAЇKA».

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!