На День молоді львів’ян запрошують відвідати сади Шептицького

2524 0
28 червня 2015 р. о 17.00 год. в садах митрополита Андрея Шептицького відбудеться молодіжний концерт-презентація "Kerygma Project" до всеукраїнського Дня молоді та державного свята – Дня Конституції.
Фото: foundation-la.com.ua, ipress.ua

Фото: foundation-la.com.ua, ipress.ua

Молодь матиме унікальну можливість вперше побачити красу Митрополичих садів початку 18 століття, здійснити екскурс у історію та побачити панораму Львова зі Святоюрської гори.

"Kerygma Project" – це спільний проект Фонду Андрея Шептицького та виїзної студії звукозапису "Ceciliarec". З грецької "керигма" – це "добра звістка".

Під час святкування гості зможуть поласувати випічкою з пекарні Родинного дому "Покрова", що діє при згромадженні отців-салезіян. На сьогодні спільнота Родинного дому налічує 54 хлопців-сиріт. Також усі бажаючі матимуть нагоду придбати найрізноманітніші вироби ручної роботи у "Крамниці добра": ікони, листівки, аксесуари для волосся, гіпсові фігури для розмальовування, глиняний посуд, записники та багато цікавого від Комісії у справах молоді Львівської Архиєпархії.

Благодійний внесок – 50 гривень.

Квиток можна придбати попередньо, звернувшись за номером - 067 679 02 07, або ж у день концерту.

Джерело: www.foundation-la.com.ua


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!