На День Незалежності у Львові хочуть провести Марш нескорених

1894 0
Марш має пройти від Гарнізонного храму через військовий госпіталь на вул. Личаківській до Личаківського кладовища.
фото: прес-служба ЛОДА

фото: прес-служба ЛОДА

На День Незалежності України 24 серпня волонтери та активісти хочуть провести загальноміський Марш нескорених. Із цією ініціативою сьогодні, 1 серпня, під час пленарного засідання депутатів ЛМР виступив ветеран 93-ї механізованої бригади «Холодний Яр» Артур Кирєєв.

За його словами, марш має пройти від Гарнізонного храму через військовий госпіталь на вул. Личаківській до Личаківського кладовища, де відбудеться вшанування пам'яті загиблих за незалежність України. Учасники ходи планують нести плакати із зображенням Героїв Небесної Сотні, світлини бійців, які захищають суверенність на сході України, а також поранених і загиблих учасників АТО. Конкретний час проведення маршу поки що невідомий.

Читайте також: Ми хотіли розвивати Україну. Дві історії одних із перших патрульних у Львові

«Ми хочемо подякувати тим хлопцям, які захищають нас на фронті, щоб вони відчули, що ми нічого не забули», – каже Артур Кирєєв.

Депутати ЛМР підтримали ідею такого маршу – до його організації має долучитися спеціально створена робоча група.

Додамо, що раніше президент Володимир Зеленський скасував військовий парад до Дня Незалежності у Києві, натомість там має відбутися Хода гідності.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!