На День Незалежності у Львові проведуть Марш Нескорених

1373 0
Офіційні заходи з вшанування загиблих Героїв розпочнуть у Львові від самого ранку і триватимуть упродовж дня.
Фото: Артур Кирєєв

Фото: Артур Кирєєв

На День Незалежності України, 24 серпня, у Львові проведуть Марш Нескорених. Під час Маршу ветерани, бійці та їхні родини планують пройтися Львовом під гасла «Слава Україні» та вшанувати всіх полеглих Героїв. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив ветеран 93-ї механізованої бригади «Холодний Яр» Артур Кирєєв.

Читайте також: Як Львів відзначатиме 30-й день Незалежності України. Повна програма заходів

Офіційні заходи з вшанування загиблих Героїв розпочнуть у Львові від самого ранку. О 8.00 год на Личаківському кладовищі з поля номер № 67, що біля центрально входу, вирушать до поля почесних поховань № 76.

Після проведення всіх офіційних заходів сформують колону і приблизно о 9.00-9.15 год. вирушать у сторону госпіталя.

Згодом, близько 9.45 год, проведуть міні-акції, де можна буде сфотографуватися з Героями, та о 10.30 год. колона вирушить у напрямку Меморіалу Героїв Небесної Сотні.

Приблизно об 11.00 год. почнуться заходи біля меморіалу. Зокрема, підписуватимуть прапори, які поїдуть на фронт, помоляться за здоров'я війська, а волонтери отримають нагороди.

Нагадаємо, 24 серпня Україна відзначає 30-річчя своєї незалежності. Із нагоди свята у Львові відбуватиметься безліч заходів. Із повною програмою можна ознайомитися тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!