На День закоханих до Львова масово їдуть туристи

4653 0
Цього року День Святого Валентина припадає на вихідні, що дає можливість закоханим провести час у подорожі. Згідно з даними онлайн-сервісу безкоштовних оголошень OLX, найбільш популярним напрямком українських туристів є Львів.

У Львів закоханих готові везти з різних міст України. Вартість туру залежить від відстані, насиченості програми. Наприклад, автобусний тур із Чернігова коштує 399 грн. Для мешканців Сум вартість становить 890 грн. Ціни для киян на дводенний тур стартують від 890 грн.

Тим же, хто самостійно планує подорож, власники львівських квартир пропонують житло в оренду. Наприклад, у Личаківському районі по вулиці Ольги Басараб здають 1-кімнатну квартиру за 350 грн. на добу. У Галицькому районі за таку ж ціну можна зняти 2-кімнатну квартиру. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!