Політична реклама

На день закоханих у Львівській філармонії звучатимуть голлівудські саундтреки

1182 0
На день святого Валентина, 14 лютого, о 18:00 та 20:00 год Львівська обласна філармонія готує для львів’ян і гостей міста особливу програму.

В залі філармонії у живому виконанні Академічного симфонічного оркестру під диригуванням Назара Яцківа звучатиме музика із легендарних голлівудських кінострічок – від «Титаніка» й «Піратів Карибського моря» до «Гаррі Поттера», «Гладіатора» і «Місії нездійсненної», інформує прес-служба Львівської мерії.

Яскраве виконання сольних партій скрипки від харизматичного віртуоза Олександра Божика не залишить байдужим навіть найбільш прагматичного слухача.

Сама ідея виконання музики Голлівуду у Львівській філармонії не нова. Ось уже втретє гості філармонії зможуть взяти участь у вечорі «Музика Голлівуду».

Концерт «Музика Голлівуду» повністю сконцентрований довкола фабрики кіноіндустрії Голлівуду. Ці кінофільми стали легендами та візитними картками поколінь, запам'ятались неперевершеною грою акторів, режисерським поглядом, неочікуваними поворотами сюжету, і особливо – музикою. Музичні враження доповнять безпосередньо кадри з фільмів, проектовані на великий екран під час концерту.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!