На дільницях Львова у буклетах замість інформації про кандидатів Української Галицької партії вказали іншу політсилу

2632 0
Замість інформації про кандидатів від УГП вказана інформація про осіб з іншої політичної сили – партії «Удар».
фото тараса бабенчука

фото тараса бабенчука

На львівських дільницях виявили грубе порушення виборчого законодавства. Йдеться про те, що в інформаційних буклетах Львівської міської організації політичної партії «Українська Галицька Партія» з виборів депутатів Львівської міської ради відсутня інформація про кандидатів. Інформацію про це у коментарі Tvoemisto.tv підтвердила громадська омбудсменка із захисту виборчих прав мережі «Опора» у Львівській області Ярина Гаєцька-Колотило.

Замість інформації про кандидатів від УГП вказана інформація про осіб з іншої політичної сили – партії «Удар».

Натомість інформація про міських кандидатів від Української Галицької Партії немає в інформаційних буклетах взагалі. Спостерігачі від партії складають відповідні акти про порушення виборчого законодавства.

«Також, як стало нам відомо, Львівська міська ТВК дала вказівку членам виборчих комісій вилучати такі буклети, щоб приховати це порушення», – йдеться в повідомленні партії у Фейсбуку.

Нагадаємо, що у Винниках, за словами міського голови Львова Андрія Садового, громадяни виявляють чужих людей, які в списках виборців значаться як мешканці їхніх квартир.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!