На додатковий ремонт стадіону у Винниках фірма Козловських отримає 7 мільйонів гривень

1639 0
Договір на додаткові роботи по об’єкту уклали у січні цього року без конкурсу.
Фото: Футбол 24

Фото: Футбол 24

На ремонт стадіону імені Богдана Маркевича у Винниках ТОВ «Емілі Івент Хол» виділять 7,2 мільйона гривень. Замовником робіт є Винниківське комунальне підприємство «Спортінвест», пишуть «Наші гроші. Львів».

Комунальне підприємство замовило додаткові роботи з освітлення футбольного поля №1, №2 та №6 та обгородження футбольного поля №2, №4, №5 та №6. Ці роботи підрядник має завершити до кінця 2022 року.

Читайте також: Фірма Козловського відремонтує стадіон для своєї команди за 19 млн грн

Договір на додаткові роботи щодо об’єкту на вул. Спортовій у Винниках уклали 31 січня цього року без конкурсу. «Спортінвест» обгрунтувало рішення тим, що проведення конкурентної процедури та ризик зміни підрядника передбачає тимчасове зупинення робіт. Першу угоду на ремонт стадіону з ТОВ «Емілі Івент Хол» уклали у березні 2021 року.

Згідно з минулорічною угодою до кінця червня 2021 року, за 19,8 млн грн «Емілі Івент Хол» мала влаштувати покриття чотирьох футбольних полів, зробити освітлення трибуни футбольного поля №1, ще двох полів, а також – міні-футбольного поля біля ресторану та біля стоянки. У грудні вони підписали ще два договори, зменшилася вартість робіт до 14,7 млн грн, а термін виконання продовжили до кінця 2022 року.

Зазначимо, що сама земля під стадіоном – приватна. Найбільша ділянка площею понад 3,6 га належить ТОВ «МБМ-Спорт», бенефіціарним власником якого є Святослав Козловський, син депутата Львівської обласної ради Григорія Козловського. А меншу ділянку, площею 1,37 га, Винниківська міськрада вирішила продати йому перед місцевими виборами у жовтні 2020 року. 

Читайте також: Як Винниківське озеро стало «басейном»

Також додамо, що у лютому цього року комплекс, який раніше називався ТОВ «Академія футболу», переназвали на ТОВ «Емілі Івент Хол». Про це свідчать дані YouControl. Депутат Львівської обласної ради Григорій Козловський, за даними YouControl, у 2017-2019 роках був одноосібним засновником ТОВ «Академія футболу» та його керівником. Ним він залишався до 2021 р. Зараз керівником і кінцевим бенефіціарним власником ТОВ «Емілі Івент Хол» є його донька Софія Максимець.

Нагадаємо, що у  Винниках поблизу Львова планують відкрити найбільший івент-хол України, медцентр, надсучасний готель. 27 січня тут тестували лижні траси. Якийсь час комплекс активно промують блогери в інстаграмі та депутат Львівської обласної ради Григорій Козловський. Tvoemisto.tv спробувало з’ясувати, що трапилось із Винниківським озером, довкола якого з'явився цей комплекс.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!