На Донбасі загинув солдат із львівської 80-ї десантно-штурмової бригади. Обставини з'ясовують

2411 0
Іван Горошко родом із Кіровоградщини, йому був 21 рік.
Фото: УНІАН

Фото: УНІАН

Учора, 16 листопада у зоні ООС загинув 21-річний військовослужбовець 80 окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ Іван Горошко. За однією із версій, смертельне поранення йому наніс співслужбовець у стані алкогольного сп’яніння, про це інформує «Суспільне».

«Під час несення служби по охороні базового табору загинув військовослужбовець 80 окремої десантно-штурмової бригади солдат Горошко Іван Сергійович. Уродженець Кіровоградської області, 1999 року народження. Обставини загибелі з’ясовуються, ведеться слідство», – йдеться у повідомленні на Фейсбук сторінці бригади.

Втім, відомо, що 16 листопада до військової прокуратури Луганського гарнізону надійшло повідомлення про скоєння Іваном Горошком суїциду. Ймовірно вбивство намагались приховати, про це пише «Суспільне» із посиланням на військового прокурора Луганського гарнізону Андрія Кузьміна.

Смертельне поранення чоловікові в потилицю наніс з автомата його співслужбовець. Він зізнався у вбивстві. Розповів, що зробив це у стані алкогольного сп’яніння.

Військові прокурори перевіряють покази затриманого. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру за статтею «Умисне вбивство».

Іван Горошко служив у 80 окремій десантно-штурмовій бригаді, яка дислокується у Львові.

У військовослужбовця залишилась дружина, з якою вони чекали на народження дитини.

Нагадаємо, 7 листопада, у зоні ООС на Луганщині загинув 20-річний боєць цієї ж, 80-ї десантно-штурмової бригади з Львівщини Олег Свинарик.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!