На Донбасі загинув солдат із Львівської 24-ї механізованої бригади

6434 0
Володимира Яськіва смертельно поранив ворожий снайпер
Фото:facebook.com/24th.brigade

Фото:facebook.com/24th.brigade

Під час виконання бойового завдання поблизу Золотого загинув старший солдат Володимир Яськів, йому було 43 роки. Чоловік служив у 24-тій окремій механізованій бригаді імені короля Данила, що дислокується на Львівщині. Про це інформує пресслужба 24-ої бригади імені короля Данила.

Читайте також: На Донбасі під час бойових дій загинув випускник Львівської академії сухопутних військ

«Вчора, 9 липня, під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Золоте загинув наш побратим – старший солдат Яськів Володимир Богданович. Володимир був на чергуванні та вів спостереження за противником, коли  окупанти почали масований обстріл з крупнокаліберних кулеметів, гранатометів, протитанкових керованих ракет та мінометів 82-го калібру», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляють військові, по ворогу відкрили вогонь у відповідь, але під час зміни позиції старшим солдатом Яськівим, ворожий снайпер його смертельно поранив.

Володимир Богданович Яськів народився 29 липня 1977 року у селищі Великі Бірки, що на Тернопільщині. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!