На Донбасі загинув випускник Львівської Академії сухопутних військ

2796 0
30-річний Андрій Супріган служив у 81-й десантно-штурмовій бригаді.
Фото: Центр надання послуг учасникам бойових дій

Фото: Центр надання послуг учасникам бойових дій

У зоні проведення Операції об’єднаних сил загинув заступник командира, майор Андрій Супріган, випускник Львівського військового ліцею імені Героїв Крут та Львівської національної Академії сухопутних військ. Про це повідомляє Центр надання послуг учасникам бойових дій.

Андрій Супріган служив у 81-й десантно-штурмовій бригаді, був розвідником, йому було 30 років. Від початку російської агресії брав участь в бойових діях.

У 2015 році Андрій Супріган отримав орден Богдана Хмельницького III ступеня, а у 2016 році – орден Богдана Хмельницького II ступеня.

Військовий виконував низку бойових завдань у різноманітних точках фронтової смуги на Луганщині та Донеччині: Кутейниково, Верхньоторецьк, Кряківка, Гранітне, Степанівка, Водяне, Широкіно, Дебальцеве, а також за лінією розмежування, на ворожій території.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!