На Донбасі загинув випускник Львівської академії сухопутних військ

4019 0
Він загинув поблизу Мар’їнки.
Фото: fanpop.com

Фото: fanpop.com

Сьогодні, 20 квітня, від час обстрілів у зоні Операції об’єднаних сил на Донбасі загинув випускник Львівської національної академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного. Про це повідомив колишній віськовий капелан університету владика Степан Сус.

Як повідомили у штабі ООС, окупаційні війська з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї обстріляли українські підрозділи біля населеного пункту Південне. По захисниках Новоолександрівки вів вогонь ворожий снайпер. Поблизу Мар’їнки ворог застосував проти наших воїнів ручні протитанкові гранатомети та стрілецьку зброю. Внаслідок злочинних дій російських окупантів двоє військовослужбовців зі складу Об’єднаних сил отримали поранення, один військовий загинув.

За словами Степана Суса, йдеться про лейтенанта Андрія Шинкарука. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!