На Донеччині під час виконання бойових завдань загинув Герой з Львівщини

32364 0
Сьогодні загиблого Ігоря Ільчишина привезуть у рідне місто Дрогобич.
Фото: Сокільницька територіальна громада

Фото: Сокільницька територіальна громада

Під час виконання бойових завдань у районі Бахмута, що на Донеччині загинув дрогобичанин Ігор Ільчишин. Про це повідомляє Дрогобицька міська рада.

Герой загинув 4 серпня. Сьогодні його привезуть у рідне місто та проведуть парастас, а завтра – поховають.

Читайте також: Під час артобстрілу на фронті загинув захисник України з Львівщини

«Втрачаємо кращих – захищаючи Батьківщину загинув ще один воїн із Дрогобича – Ігор Ільчишин (4.11.1978 – 4.08.2022 рр)», – йдеться у повідомленні.

Із 2014 року Ігор Ільчишин брав участь у воєнних діях на Сході України. Після повномасштабного вторгнення росії, у березні цього року він знову відправився на фронт.

Читайте також: На війні з окупантами загинули ще два Герої з Яворівщини

Тіло загиблого захисника прибуде в рідне місто сьогодні, 8 серпня. Домовину із тілом воїна зустрінуть на перехресті Героїв о 16:00 год. О 19:00 год. відбудеться поминальний парастас у капличці на вулиці Самбірській.

Чин похорону проведуть у вівторок, 9 серпня, о 12:00 год. Поховають воїна у селі Довге, біля домовини матері.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!