На Донеччині ЗСУ підірвали залізничний міст разом з потягом окупантів

2211 0
Тепер залізничне сполучення з Лиманом є неможливим.
Фотоскрін

Фотоскрін

Українські бійці завдали удару по залізничному мосту Лиман – Райгородок через річку Сіверський Донець. У момент вибуху на мості був окупантський потяг з вантажними вагонами. Про це повідомляє Громадське з посиланням на пресслужбу ООС.

Читайте також: Біля Мелітополя знищили міст, через який росіяни постачали зброю та пальне з Криму

Тепер залізничне сполучення з Лиманом, який перебуває в епіцентрі боїв на Донбасі, є неможливим. У штабі ООС уточнили, що саме з мостом підірвали вагони окупантів. 

«Підірвали міст із ворожими вагонами… Але що саме в них було — невідомо. Чи цистерни, чи вантажні вагони — ми не знаємо», – йдеться у повідомленні.

Селище Райгородок розташоване на північний схід від Слов'янська. Раніше розвідка Великої Британії звітувала, що найбільш напружену ситуацію на Донбасі фіксують біля Лисичанська та Сєвєродонецька зі спробою просування на південь від Ізюма до Слов'янська.

Читайте також: На Харківщині ЗСУ підірвали міст з ворожою технікою, що прямувала до Ізюма

Додамо, що 29 квітня у Генштабі ЗСУ повідомляли, що на Донецькому напрямку росіяни обстрілюють з артилерії, мінометів та реактивних систем залпового вогню українські позиції по всій лінії зіткнення, щоб не допустити перегрупування українських військ. Окрім того, окупанти продовжують блокувати наших захисників у районі заводу «Азовсталь» у Маріуполі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!