На Донеччині зупинили роботу Слов’янської ТЕС

1072 0
Роботу теплоелектростанції зупинили через евакуацію персоналу.
Фото: cenzor.net

Фото: cenzor.net

27 травня «Донбасенерго» зупинило роботу Слов’янської ТЕС. Таке рішення прийняли, щоб зберегти життя та здоров’я персоналу станції, а також у зв'язку з необхідністю евакуації працівників та членів їхніх сімей. Про це повідомили на сайті підприємства.

Там зазначили, що упродовж останніх днів Миколаївська міська територіальна громада Донецької області, де територіально розташована Слов'янська ТЕС, постійно перебуває під ракетно-артилерійським обстрілом з боку російських окупаційних військ.

Додамо, що сумарна встановлена ​​потужність Слов'янської ТЕС становить 880 МВт.

Раніше, ще за три дні до початку повномасштабного вторгнення через дії росіян роботу припинила також ТЕС у Щасті на Луганщині.

Крім того, окупанти з березня захопили Запорізьку АЕС, що розташована в Енергодарі. Проте станція продовжує постачати електроенергію в Україну.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!