На Донецькому та Луганському напрямках ЗСУ відбили сім ворожих атак, – Генштаб

1297 0
В окремих районах тимчасово зайнятих ворогом, окупанти намагаються змусити підприємців до переходу на розрахунок за товари та послуги у російських рублях.
Фото з Фейсбуку Генштабу ЗСУ

Фото з Фейсбуку Генштабу ЗСУ

Українська армія за добу відбила 7 ворожих атак на Донецькому і Луганському напрямках. На Київщині спостерігається продовження часткового відведення підрозділів російських окупаційних військ. Про це інформує Генштаб ЗСУ у своїх ранкових зведеннях.

«Спостерігається продовження  часткового відведення підрозділів російські окупаційних військ з півночі Київської області в бік державного кордону з Республікою Білорусь. Фіксується рух змішаних колон техніки різної кількості. У складі колон також цивільні транспортні засоби (вантажівки, автобуси, мікроавтобуси, легкові автомобілі), що були викрадені російськими загарбниками під час тимчасового зайняття територій. Крім того, противник здійснює вивезення майна, що було награбоване», – йдеться у повідомленні.

Також у Генштабі зазначають, що на тимчасово зайнятих територіях ворог продовжує свої протиправні дії, обмежуючи рух цивільного населення, використовує будинки та квартири місцевих жителів для розміщення особового складу, утримуючи в заручниках місцевих мешканців та активістів. «Триває мародерство та вчинення насильства стосовно громадян України», – зазначають в Генштабі ЗСУ.

У Генштабі ЗСУ зазначають, що угрупованням Об’єднаних сил на Донецькому та Луганському напрямках за добу відбито 7 ворожих атак. Наші воїни знищили 3 танки, 2 бронетранспортери, 2 одиниці автомобільної техніки та 2 артилерійські системи. Також збито БПЛА типу «Орлан-10».

В окремих районах тимчасово зайнятих ворогом, окупанти намагаються змусити підприємців до переходу на розрахунок за товари та послуги у російських рублях.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!