На доплати медикам за квітень із бюджету Львівщини виділили 5 млн гривень

1522 0
Зокрема, разову допомоги отримають працівники комунальних некомерційних підприємств, у яких підтвердили діагноз захворювання Covid-19
Фото: Главком

Фото: Главком

Медпрацівники обласних лікарень, які захворіли на коронавірус, отримають допомоги. Відповідне рішення під час сесії сьогодні, 19 травня, прийняли депутати Львівської обласної ради.

Так, для фінансування заходів щодо подолання наслідків епідемії коронавірусу виділили 5 млн гривень із бюджету Львівщини. Виплати стосуватимуться медиків Львівської обласної інфекційної лікарні, Львівського обласного госпіталю інвалідів війни та репресованих імені Юрія Липи, Центру легеневого здоров’я та Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф (швидка), Львівської обласної дитячої клінічної лікарні «Охматдит», що були безпосередньо зайняті на роботах з ліквідації вірусу, для виплати різниці між обіцяними державою 300% до посадового окладу і коштами, які лікарня отримає з Національної служби здоров’я України за квітень 2020 року.

Читайте також: Чому заражаються медики або Давайте купувати те, що справді захищає

Допомога надаватимуть у розмірі двох посадових окладів для працівників Львівської обласної інфекційної лікарні, Львівського обласного госпіталю інвалідів війни та репресованих імені Юрія Липи, Центру легеневого здоров’я та Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф (швидка), Львівської обласної дитячої клінічної лікарні «Охматдит» та одного посадового окладу для працівників інших медичних комунальних закладів Львівської обласної ради.

Окрім цього, разову допомоги отримають працівники комунальних некомерційних підприємств, у яких підтвердили діагноз захворювання Covid-19 і які пройшли стаціонарне лікування за період 12 березня – 15 травня 2020 року.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!