На дорогах Львівщини почали встановлювати світловідбивні вставки. Фото

2087 0
Вони мають покращити видимість уночі.
Photo by Eduardo Fernandes on Unsplash

Photo by Eduardo Fernandes on Unsplash

На автомобільній дорозі Т-14-16 Львів – Пустомити – Меденичі, яка є найкоротшим шляхом від Львова до курортних містечок Трускавець та Східниця, встановили світловідбивні вставки. Про це повідомили у Службі автомобільних доріг Львівщини.

Читайте також: На Львівщині встановили перші камери для фіксації порушень ПДР

Дорога, довжиною понад 47 км, пройшла капітальний ремонт та часткову реконструкцію. Тут застосували дорожні вставки, які доповнюють горизонтальну дорожню розмітку для позначення смуги руху проїзної частини в темну пору доби. Такі дорожні елементи мають світлоповертаючі властивості для покращення видимості вночі.

Нагадаємо, що на Львівщині встановили три комплекси автоматичної фіксації порушень правил дорожнього руху. Одна система працює на автомобільній дорозі М-06 Київ – Чоп у місті Буськ і дві – у селі Солонка.

Також на Львівщині встановили перші оновлені дорожні знаки на відремонтованій трасі Т-14-02 Східниця – Пісочна.

Фото Служби автомобільних доріг у Львівській області

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!