На дорогах Львівщини ліквідовують ямковість. Що вже відремонтували?

2492 0
У середу, 3 лютого, на замовлення Служби автомобільних доріг у Львівській області підрядними організаціями в межах експлуатаційного утримання та безпеки руху в зимовий період розпочато роботи з ліквідації ямковості на автомобільних дорогах загального користування Львівської області. Про це інформують у прес-службі Львівської обласної держадміністрації.
фото: lifedon.com.ua

фото: lifedon.com.ua

Про це інформують у прес-службі «Укравтодору». Окрім того, тривають роботи з вирубки порослі в смугах відведення та прибирання сміття з узбіч після сходження снігу.

Роботи виконують як традиційними методами так і з застосуванням холодного асфальтобетону для ліквідації аварійної ямковості. Щоденно до виконання робіт в  цей період всього залучатимуть 10-12 дорожних бригад, 50-60 лінійних працівників.

Роботи з поточного експлуатаційного утримання автомобільних доріг  проводяться на автомобільних дорогах загального користування державного та місцевого значення.

Дорожні служби за перший день роботи, 3 лютого, ліквідували 573,9 метрів квадратних ям на автомобільних дорогах загального користування. Для цього вони використали понад 80 тонн асфальтобетонної суміші. Про це повідомив начальник Служби автомобільних доріг Львівщини Руслан Кандибор.

Зокрема, латали ями на восьми ділянках автомобільних доріг:

Т-14-01 КПП «Смільниця» - Ст.Самбір - с. Березів

Т-14-25 Миколаїв - Городок - Жовква - Кам.Буська - Бібрка - Зіболки

Т-14-17 Куровичі - Рогатин - Куровичі

Т-14-16 Львів - Пустомити - Мединичі - Наварія

М-06 Київ - Чоп - Сколе

Т-14-15 Мостиська - Самбір - Борислав - Самбір - Бісковичі

Р-15 Ковель - В.Волинський - Червоноград - Жовква - Жовква - В.Мости

Р-40 Рава - Руська - Яворів - С.Вишня - Віжомля

«До виконання робіт залучено понад 130 дорожніх працівників. Також тривають роботи із вирубки кущів у смугах відведення автодоріг та прибирання сміття на узбіччях,  – зазначив Руслан Кандибор. – Ліквідація аварійних ям на дорогах відбуватиметься лише за сприятливих погодних умов».

Читайте також: Черги на кордоні можна відслідковувати онлайн: де дивитися? 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!