На дорогах Львівщини встановили 50 LED-світильників

3211 0
Упродовж 2016-го року на дорогах Львівської області встановили 50 LED-світильників на світлодіодах.
фото: www.volynnews.com

фото: www.volynnews.com

Як повідомили у Службі автомобільних доріг, світлодіодні лампи дозволяють економити до 30% електроенергії, а також на більше, ніж 60% в порівнянні зі звичайними лампами, мають кращу інтенсивність та світловіддачу.

Таке освітлення не засліплює водіїв та має автоматичну систему ввімкнення. Датчики спрацьовують при сутінках та в тумані. Наразі сучасні LED-ліхтарі змонтували та під'єднали на 32-ох кілометрах міжнародної гілки дороги Київ-Чоп, що проходить у Львівській області, а придбали їх за кошти Європейського банку реконструкції та розвитку. Вартість контракту до 2021-го року становить 65,5 мільйона євро.

«Застосовані сучасні LED-світильники, які є енергоощадні, які мають дуже довгий термін служби гарантійної та забезпечують якісне освітлення самої дороги. Звичайно, ми будемо працювати над тим, щоб продовжувати таке освітлення по всіх дорогах усіх районних центрів області», – зазначив начальник Служби автомобільних доріг Львівщини Руслан Кандибор. За його словами, в області також ставлять освітлення і через нерегульовані пішохідні переходи вздовж трас. Сьогодні підсвіченими вже є 50 таких переходів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!