На дороги Львівщини в уряді планують виділити 589 млн гривень

1273 0
А також 30,56 млн грн скерують на будівництво моста через річку Східничанка.
Фото: D-nk.com.ua

Фото: D-nk.com.ua

Уряд затвердив порядки та умови надання субвенцій із Дорожнього фонду на оновлення місцевих доріг та будівництво мостів у 11 регіонах з обсягом фінансування 1,98 млрд грн. Про це повідомив міністр інфраструктури України Владислав Криклій, – інформує пресслужба Міністерства.

Зокрема, частину коштів виділили для Львівської області на проведення капітального та поточного середнього ремонту автошляхів. Йдеться про суму фінансування у 589 млн грн.

Читайте також: Цього року на Львівщині збудують найдовший міст Західної України

А також 30,56 млн грн скерують на будівництво моста через річку Східничанка з підходами по вул. Кропивницькій в смт Східниця, що на Львівщині.

Нагадаємо, як повідомляв раніше у коментарі Tvoemisto.tv заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко, відновлення мосту покращить логістику сполучення чотирьох районів Львівщини – Турківського, Дрогобицького, Самбірського та Старосамбірського. Окрім цього, міст з’єднає дві дороги, які відремонтували цього року, – Східниця – Пісочна та Східниця – Турка.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!