На дороги Львова не виїхало понад 200 маршруток

4484 0
Таким є результат моніторингу від ГО «За якісний транспорт». У міськраді кажуть, що курсує 350-370 автобусів і це нормально.
фото: tsn.ua

фото: tsn.ua

Як повідомив Tvoemisto.tv Святослав Товстига, керівник ГО «За якісний транспорт» та голова Громадської ради при управлінні транспорту ЛМР, сьогодні вранці на дороги Львова виїхали 302 маршрутки з необхідних 507 (така кількість випуску машин на вихідні була зафіксована у договорах до 31 грудня 2016 року). За інформацією громадської організації, два роки тому в цей же день Львовом курсували 513 автобусів.

Читайте також: Ніхто не хоче керувати управлінням транспорту ЛМР

Як зазначив у коментарі для Tvoemisto.tv Олег Партика, в.о. керівника управління транспорту ЛМР, сьогодні Львовом курсує більше маршруток, але їх недостатньо: «Автобуси їздять, все гаразд. На вихідних виїжджає менше транспорту, аніж в будні. 350-370 автобусів курсує точно. Цього недостатньо, але це нормальна кількість з огляду на те, що бракує водіїв. Скарг поки що не надходило».

Читайте також: М – маршрутка, Р – рагуль. Абетка львівського транспорту

Нагадаємо, львів'яни через смартфон або звичайний телефон можуть дізнаватися, коли прибуде громадський транспорт. До кінця 2017-го року такі таблички мають з’явитися на кожній зупинці Львова. Також є можливість моніторити онлайн наявність автобусів, тролейбусів і трамваїв на маршрутах: це можна робити на спеціальних ресурсах (за посиланням тут або тут).

Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!