Київ

На дорозі Київ - Чернігів ремонтують міст. Схема об'їзду

1308 0
Тимчасовий міст в аварійному стані
Тимчасовий міст біля Осещини у червні 2022 року. Фото: КОВА

Тимчасовий міст біля Осещини у червні 2022 року. Фото: КОВА

Через відновлювальні роботи рух мостом біля Осещини на дорозі Р69 Київ – Вишгород – Десна – Чернігів тимчасово закрито. Про це повідомили в Службі автомобільних доріг у Київській області.
 
Через повномасштабне військове вторгнення росії в Україну на Київщині було зруйновано 24 штучні споруди, зокрема, і міст через канал на дорозі Р-69.
 
Після деокупації регіону – по мосту забезпечили проїзд, проте це тимчасове рішення, і міст не здатен витримувати постійні транспортні навантаження.
 
Наразі міст в аварійному стані, і на період проведення відновлювальних робіт, рух мостом – закрито.
 
 
Для транспортних засобів загальною масою до 24 тонн об'їзд буде здійснюватися дорогою вздовж водосховища через населений пункт Лебедівка автомобільними дорогами місцевого значення О100805 Київ – Вишгород – Десна – Чернігів – Ровжі та С100820 Київ – Вишгород – Десна – Чернігів – Лебедівка.
 
Станіслав Нестеренко

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!