На дорозі Львів – Меденичі почали ремонт ще одного моста. Фото

3129 0
Рух транспорту на ділянці Велика Горожанка – Меденичі відбувається реверсно лівою смугою.
Фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

Фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

На Львівщині розпочали ремонт моста на трасі Львів – Пустомити – Меденичі на ділянці Велика Горожанка – Меденичі. Про це повідомляє служба автомобільних доріг у Львівській області.

Читайте також: Які державні дороги ремонтуватимуть на Львівщині у 2020 році. Перелік

«Зараз тривають бетонні роботи на правій смузі руху штучної споруди (моста) поблизу Колодрубів, км 45+850. У той час рух транспорту здійснюється у реверсному порядку на іншій смузі руху (лівій)», – ідеться в повідомленні.

У САД Львівщини додають, що у 2019 році на цій ділянці капітально відремонтували п’ять мостів.

Читайте також: Де у Львові планують збудувати нові вулиці

Реконструкцію дороги виконують у межах Інвестиційного проекту «Покращення стану автомобільних доріг загального користування Львівської області». Його вартість становить 225,4 млн гривень.

Підрядником ТОВ «Онур конструкціон Інтернешнл». Угоду про реконструкцію дороги на цій ділянці уклали у червні 2018 року. Торік частину траси Львів – Пустомити – Меденичі відремонтували у межах населених пунктів Підлісся та Колодрубів. Роботи на цій траси триватимуть і цього року, а термін завершення реконструкції залежатиме від фінансування.

Фото САД у Львівській області


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!