На дорозі Львів – Стрий ліквідовують ями, які утворились через часті перепади температур

4743 0
Упродовж останніх кількох тижнів на дорозі між Львовом та Стриєм через перепади температури стали помітними ями.
Фото: Анастасія Карп

Фото: Анастасія Карп'як

На дорозі між Львовом та Стриєм, яку обслуговує Onur Group Ukraine, утворилися ями. Про це на своїй сторінці написала Анастасія Карп'як.

Читайте також: На Львівщині відремонтували дорогу Городок – Повітно. Фото до і після

У відповідь речник Служби автомобільних доріг у Львівській області Іван Бондар зазначив, що із завершенням пілотного проекту OPRC дещо змінився формат експлуатаційного утримання, але на ліквідації ямковості це жодним чином не позначилося.

«Усі ті ямки, що утворились впродовж останніх тижнів у зв'язку з частими перепадами температур з мінус на плюс і навпаки, оперативно ліквідовуємо», – зазначив він.

Якщо ви у дорозі потрапили в біду або ж помітили утворення вибоїн чи будь-яких інших пошкоджень, просять телефонувати (або писати) до диспетчера Служби автомобільних доріг у Львівській області  за номерами: (0322) 36 71 16, (0322) 63 03 69, (067) 370 80 67. Дзвінки приймають цілодобово.
 

Нагадаємо, що на дорогах Львівщини облаштували засоби заспокоєння руху перед населеними пунктами на автомобільних дорогах Т-14-20 Яворів – Грушів, Т-14-25 Миколаїв – Городок – Жовква – Кам’янка-Бузька – Бібрка та М-30 Стрий – Ізварино.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!