На двох пунктах пропуску будуть окремі смуги для авто з іноземною реєстрацією

4133 0
На кордоні з Польщею запровадять тимчасовий експеримент з розмежування смуги руху транспортних засобів у сервісних зонах перед пунктами пропуску «Рава-Руська» та «Краківець».

Мова йде про відокремлення смуги руху для транспортних засобів громадян України, які їздять на автомобілях іноземної реєстрації та вимушені перетинати кордон кожні 5 днів,  від інших учасників прикордонного руху. Для цієї категорії виділять окрему смугу руху, – інформує Урядовий портал.

Читайте також: Митники застерігають львів'ян від нового виду шахрайства на кордоні

Запроваджена апробація щодо врегулювання руху транспортних засобів на під’їздах до пунктів пропуску через державний кордон триватиме упродовж одного місяця. Після запровадження експерименту проведуть аналіз, який  покаже актуальність та доцільність такої новації, адже через ці пункти пропуску щодня слідує близько 10 тисяч осіб. У разі позитивного результату, Держприкордонслужба буде ініціювати створення постійно діючої смуги руху.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!