На двох вулицях Львова запровадять односторонній рух

3308 0
На вул. Мучній і вул. Воробкевича буде організовано односторонній рух для автомобілів.
фото ілюстративне: соцмережі

фото ілюстративне: соцмережі

Як повідомили в управлінні транспорту ЛМР, у зв’язку з ремонтом вул. Личаківської, на двох бічних вулицях: Воробкевича і Мучній, буде організовано односторонній рух для автомобілів. Відповідне рішення у середу, 31 травня, ухвалила міська комісія з безпеки дорожнього руху.

Читайте також: Я – на головній! Чому Львів у п’ятірці міст за кількістю аварій в Україні

Згідно з рішенням, щоб покращити об’їзд вул. Личаківської на час ремонту, ділянка вул. Мучної стане односторонньою від вул. Воробкевича до вул. Круп’ярської. Рух по вул. Воробкевича буде одностороннім у протилежному напрямку – від вул. Круп’ярської до вул. Мучної.

За словами голови Личаківської РА Івана Лозинського, відповідно до рішення комісії, адміністрація замовить і встановить відповідні дорожні знаки на цих вулицях. Тому, односторонній рух на цих вулицях буде організовано не швидше середини червня.

Читайте також: Планування на трієчку. Що заважає Львову ремонтувати вулиці по-європейськи

Нагадаємо, з 25 березня розпочався капітальний ремонт вул. Личаківської, на відрізку від вул. Мечникова до вул. Пасічна. Ремонтні роботи виконує компанія «Онур», на замовлення ЛКП «Львівавтодор». Триватимуть роботи 8 місяців. Орієнтовна вартість робіт 6 млн. євро. Тут буде проведена капітальна реконструкція дорожнього покриття, заміна трамвайної колії, контактної мережі, і найголовніше - ремонт усіх комунікацій, зокрема колектора.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!