Політична реклама

На дитячому майданчику у Львові облаштували Wi-Fi

1580 0
Вперше у Львові відвідувачі дитячого майданчика матимуть можливість вільно користуватися Wi-Fi.

Відтепер на унікальному чотиримодульному майданчику на вул.Стрийській, 61 діти зможуть не тільки активно проводити своє дозвілля, але й безкоштовно під’єднатися до мережі Інтернет у випадку необхідності, інформує прес-служба Львівської міськради.

 «Сьогодні доступ до мережі інтернет не є інновацією і чимось надзвичайним. Проте, ми пропонуємо можливість скористатися такою послугою безкоштовно. Ще одним важливим аспектом в питанні доступу до мережі є наша наполеглива рекомендація провайдеру щодо заборони реклами алкогольних чи  тютюнових виробів у цій локації», - розповів Роман Андерс, головний спеціаліст управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР.

Ідентифікатор мережі Maydanchyk Wi-Fi/.  Доступ до інтернету буде можливий у двох режимах: бБезкоштовно, з обмеженням швидкості 512 кбит/с; без обмеження швидкості за привабливими низькими тарифами. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!