Політична реклама

На екофестивалі у Львові прийматимуть відпрацьовані батарейки

1371 0
28-29 вересня у парку ім. Б. Хмельницького українські виробники органічної їжі та екологічно чистої продукції знайомитимуть львів’ян з перевагами здорового харчування.

У програмі фестивалю – ярмарок органічної їжі, тренінги з йоги, заняття з психології, майстер-класи із приготування здорової їжі, інформує Zaxid.net.

Організатори закликають відвідувачів захопити із собою використані батарейки, адже впродовж фестивалю їх можна буде здати на утилізацію

«EcoLeo» – фестиваль екологічної продукції, що цьогоріч проходитиме у Львові вперше. Головною метою фестивалю є познайомити львів’ян з органічною їжею та перевагами здорового життя.

Окрім сертифікованої за європейським зразком органічної їжі, на фестивалі презентують натуральну косметику з меду, мило, натуральні парфуми. Впродовж двох днів для відвідувачів проводитимуть майстер-класи з виготовлення бездріжджового тіста, карвінгу (різьблення на овочах), а також мехенді (розпис хною), сухе валяння, аквагрим.

Організатори роблять акцент не лише на органічній їжі, а й на збереженні планети. Впродовж всього фестивалю можна буде принести старі батарейки, які потім віддадуть на утилізацію. Двадцять учасників, які принесуть найбільшу кількість батарейок, отримають безкоштовну екскурсію цим заводом.

Триватиме фестиваль 28-29 вересня на території парку культури ім. Б. Хмельницького, від 10:00 до 20:00. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!